Bekijk alle bestemmingen

GreenNomads vindt het zonde dat iedere reiziger opnieuw het wiel moet uitvinden in een vakantieland. Daarom verzamelen wij allerlei praktische informatie en tips tijdens onze eigen reisavonturen en geven we graag onze ongezouten mening. Hierdoor hoef jij zelf geen uitgebreid onderzoek meer te doen over je bestemming en kun je onbezorgd genieten van je vakantie!

Kies jouw vakantieland:

BEKIJK ONZE NIEUWSTE BLOGS:

Duurzame hotspot in Nederland: Parc Buitengewoon

Duurzame hotspot in Nederland: Parc Buitengewoon

In onze zoektocht naar duurzame hotspots in Nederland zijn we al zoveel idyllische plekken in de natuur tegengekomen om te verblijven. Zo ook Parc Buitengewoon, waar je middenin het weidse Noord-Limburgse landschap in verschillende bijzondere accommodaties overnacht. Omdat je onder een dak slaapt, besloten wij hier een nachtje te verblijven in de herfst. In de zomer zijn er al zoveel leuke activiteiten te ondernemen dat we er een wedstrijd van hebben gemaakt plekjes te ontdekken waarbij je ook in de koudere seizoenen van kunt genieten. En daar voldoet dit park zeker aan!

26x duurzame reisartikelen en gadgets

26x duurzame reisartikelen en gadgets

Het liefste ga je zo voorbereid mogelijk op reis, maar neem je ook weer niet te veel onnodigs mee. Om je daarbij te helpen, hebben we een lijst gemaakt met 26 handige artikelen en gadgets voor op reis.

De 9 allerleukste boeken over duurzaam reizen

De 9 allerleukste boeken over duurzaam reizen

Vind je het ook altijd zo heerlijk om op de bank te ploffen en weg te dromen bij de meest fantastische reizen? Of misschien houd je er wel van om je tafel of kast te decoreren met inspirerende covers? In dit artikel geven we een overzicht van de 9 allerleukste boeken over duurzaam reizen. De één is praktisch en vormt een handig stappenplan, de ander is geschikt om op ieder willekeurig moment doorheen te bladeren. Maar voor welk boek je ook gaat, je zult ongetwijfeld overspoeld worden door reiskriebels!